weekmenu

dagsoep
dagschotel
Varkensmedaillon dijonaise met erwten, wortels en bieslook aardappelen
veggie
Frittata met zomerse knapperige groenten
dagsoep
dagschotel
Thaise kokoscurry wok met kip en basmati
veggie
Linzenmoussaka met zomerse tint
dagsoep
dagschotel
Gehaktballetjes in tomatensaus met pureeaardappelen en verse kruiden
veggie
(Vegan)
Indiase mango-curryschotel met tofu, broccoli en zilvervliesrijst
dagsoep
dagschotel
Stoverij met Westmalle, paddenstoelen en oven gegaarde krieltjes
veggie
Aardappelstoemp met bloemkoolcouscous, krokant gebakken champignons, gepofte pompoenpitten en pistou van peterselie
dagsoep
dagschotel
Marktvisje met tagliatelle van wortel en zeewier in de witte wijnsaus
veggie
Pasta met rode pesto, quorn, zuiderse groenten en Parmezaanse kaas

Het Restaurant Parnassus

Oude Houtlei 122, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 223 23 41
parnassus@ateljeevzw.be