weekmenu

dagsoep
dagschotel
Couscous met kip en ratatouille van groenten
veggie
Blanquette van tofu met dragon, Parijse champignons, jonge wortels en basmatirijst
dagsoep
dagschotel
Duo van kalfschipolata en merguezworst, currybloemkool en ovengegaarde krieltjes
veggie
Spinazietaart met feta en zomers slaatje
dagsoep
dagschotel
Hamrolletjes met witloof in kaassaus en puree aardappelen
veggie
(vegan) Tikka masala met linzen, koolrabi, cashewnoten en zoete aardappel
dagsoep
dagschotel
Varkenshaasje met gorgonzola-muntsaus, seizoensgroenten en gratin
veggie
Mexicaanse ovenschotel en risotto met citrusvruchten
dagsoep
dagschotel
Toscaanse ovenschotel van vis
veggie
Lasagne met ricotta en spinazie

Het Restaurant Parnassus

Oude Houtlei 122, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 223 23 41
parnassus@ateljeevzw.be