weekmenu

dagsoep
dagschotel
Couscous met kip en ratatouille van groenten
veggie
Blankette van tofu met dragon, Parijse champignons, jonge wortels en basmati
dagsoep
dagschotel
Duo van kalfschipolata en merguezeworst met seizoen groenten en oven gegaarde krieltjes
veggie
Indische spinazie tomatenschotel met kastanje champignons, quorn en rijst
dagschotel
Rundsreepjes in rode curry, kokosroom, paprika en basmati
veggie
Bonenburger met huisbereide harissa, knapperige salade en basmati
dagschotel
Gevulde courgette met lamsgehakt, pittige tomatensaus en Griekse pasta
veggie
Sherpherd’s pie met linzen en tomatensaus
dagschotel
Bouillabaisse met Noordse vis, seizoen groenten, rouille en Charlotte aardappelen
veggie
Pizza tomaat mozzarella

Het Restaurant Parnassus

Oude Houtlei 122, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 223 23 41
parnassus@ateljeevzw.be