weekmenu

dagsoep
dagschotel
Cordon bleu met gegratineerde bloemkool en aardappelen
veggie
Groenteburger met erwten en worteltjes, tomatensaus en krieltjes
dagsoep
dagschotel
Kippenbout tandorri met seizoensgroenten en basmati
veggie
Kroketje van Camembert met limoen, herfst slaatje met kastanje en huisbereide bruchetta
dagsoep
dagschotel
Lasagne bolognaise met krokante salade
veggie
Risotto met jonge bladspinazie, limoen en paddenstoelen uit het woud en cashewnoten
dagsoep
dagschotel
Steak champignons met slaatje en oven gegaarde krieltjes
veggie
Seitanstoverij met appelcompote en wedges
dagsoep
dagschotel
Vissteaks met huisbereide tartaar, citroen en kolensalade
veggie
Tagliatelle in vierkazensaus met broccoli en courget

Het Restaurant Parnassus

Oude Houtlei 122, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 223 23 41
parnassus@ateljeevzw.be