weekmenu

dagsoep
dagschotel
Varkens-crépinette met spruitjes en aardappelen.
veggie
Pasta met courgette, tomaat en tofu..
Weekschotel: Balletjes in tomatensaus met frietjes en salade /ook vegetarische versie.
dagsoep
dagschotel
Kippenbout met currysaus, ananas en gebakken rijst
veggie
Gebakken witloof met appel en vegetarisch gehakt, aardappelpuree
Weekschotel: Balletjes in tomatensaus met frietjes en salade /ook vegetarische versie.
dagsoep
dagschotel
Rundsburger met bearnaisesaus, sla en tomaat met kruidige aardappelpartjes
veggie
Pizza calzoné met mediterrane groenten en olijven, mozzarella.
Weekschotel: Balletjes in tomatensaus met frietjes en salade /ook vegetarische versie
dagsoep
dagschotel
kalfsblanquette met rijst en cresson.
veggie
Polenta balletjes met tomaten-groenten saus en Ebly.
Weekschotel: Balletjes in tomatensaus met frietjes en salade /ook vegetarische versie
dagsoep
dagschotel
Gebakken visfilet met karnemelkpureé (toatjespap)en gestoofde prei.
veggie
Macaroni met kaassaus, prei en erwtjes met quornblokjes.
Weekschotel: Balletjes in tomatensaus met frietjes en salade /ook vegetarische versie

Het Restaurant Balenmagazijn

Getouwstraat 10, 9000 Gent
Open ma-vrij / 11u30 - 14u
tel 09 311 28 01
info@het-restaurant.be